Detta är den utskriftvänliga versionen av artikeln.Välj Skriv ut i din webbläsare för att inleda utskrift.(Detta meddelande skrivs ej ut)

Publicerad 15 december 2011 Uppdaterad 16 december 2011

Välkommen till helt nya FamiljeLiv

Nytt sök och nytt utseende - spana in nyheterna på Familjeliv.

Vi är glada att kunna presentera Familjelivs nya form. Allt är som vanligt - bara lite bättre! Vi har utvecklat en ny och förbättrad sökfunktion. Det är något som många medlemmar har efterfrågat och nu hoppas vi att kommer att bli betydligt enklare att hitta det som just du söker efter på Familjeliv.

Dessutom har vi sett över designen på sajten och gjort en hel del förbättringar. Startsidan och våra huvudavdelningar planerar barn, väntar barn och förälder har fått ett nytt och tydligare utseende. I forumet har vi lagt till en kolumn med spännande innehåll, så att det blir lättare att hitta allt innehåll som finns på Familjeliv. Vi har även gjort om utseendet på "forumhuvudet" så att snabbknapparna syns tydligare.

Förändringarna vi gjort bygger på flera stora medlemsundersökningar - tack alla ni som tagit er tid att komma med synpunkter. Designen har vi på Familjeliv tagit fram tillsammans med vår designbyrå. Vi hoppas att ni får mycket glädje av nya Familjeliv, som lanseras under måndagen.

Spana in vårt bildspel för en snabbguide till förändringarna.